Schade of onderhoud?
Bel: 0174-385220

Garage

Sinds 1983 herstelt FOCWA Autoschadeherstelbedrijf Schalkoort in Hoek van Holland voertuigschades. Met onze 30 jaar ervaring zijn we inmiddels het “oudste” onderhoudsbedrijf voor auto’s van Hoek van Holland en omstreken.

Complete schade-afhandeling overgenomen

Als full service autobedrijf nemen we de complete schade-afhandeling van u over. Daarmee heeft u het voordeel dat zowel de administratieve afwikkeling als het herstel bij één partij komen te liggen. Op basis van de zichtbare schade aan uw auto, bedrijfswagen of truck, stellen we een eerste schadebegroting op. Nadat wij groen licht van u krijgen om de schade te herstellen, gaan we direct voor u aan de slag.

De schadedelen worden door ons hersteld of indien noodzakelijk vervangen. Met het oog op de kosten kunnen we ook zorgen voor gebruikte onderdelen. Bij beperkte schade is uitdeuken zonder spuiten vaak een aantrekkelijke optie. Voor de gevallen waarin dit niet mogelijk is, hebben wij onze eigen spuiterij tot onze beschikking.

Wat te doen in geval van schade?

Als, in geval van schade, uw auto afgesleept moet worden, geef dan de vervoerder te allen tijde opdracht uw auto naar Autobedrijf Schalkoort te transporteren. Vaak zal men proberen uw auto elders onder te brengen. Wij wijzen u erop dat u altijd degene bent die bepaalt welk bedrijf uw auto mag repareren! Wie schade laat herstellen door Schalkoort is verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Waarom? Omdat Autobedrijf Schalkoort aangesloten is bij FOCWA.

APK

De APK keuring is geschikt voor alle merken. Met een APK prijs van slechts €30,- inclusief de afmeldkosten zijn wij zeer scherp geprijsd. Als er uit het keuringsrapport reparaties voortvloeien, bespreken wij dit vooraf altijd eerst met u. Zonder uw toestemming doen we niets. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Kleine beurt

Tijdens de kleine beurt worden alle vitale functies en onderdelen van uw auto nagelopen. Komen daar gebreken bij aan het licht die buiten de werkzaamheden van de kleine beurt vallen, dan worden die in overleg hersteld. Daar kan vooraf een prijsafspraak over worden gemaakt, zodat u weet wat de kosten voor een kleine beurt bedragen. Vaste onderdelen van de kleine beurt zijn onder andere: olie verversen, oliefilter vervangen, het peil van alle andere vloeistoffen controleren (koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remvloeistof) en deze eventueel bijvullen tot het juiste niveau.

Grote beurt

Uw auto wordt nagekeken van A tot Z bij een grote beurt. De remmen van uw auto worden gereinigd, gesmeerd en getest. Tijdens de grote beurt wordt bovendien kritisch gekeken naar de conditie van verlichting en werking van schokdempers, uitlaat, accu, interieurfilter en ruitenwissers. We lopen de motor na, de bedieningsinstrumenten en het versnellingsmechanisme. 

Waarom Schalkoort? » Vertrouwd in Auto's » Eerlijk in Prijs